Панихида за загинатите припадници на СВР од 9-ти Мај


Денеска во црквата „Св.Никола“ се одржа панихида за загинатите припадници на СВР од минатогодишните настани во населбата Диво Насеље.

DSC_0238

DSC_0240

DSC_0243

DSC_0244

DSC_0248

DSC_0251

DSC_0254

DSC_0258