Повик за учество во изготвување на Планот за одржлива урбана мобилност

Општина Кумамново започна со активностите за подготовка на План за одржлива урбана мобилност-ПОУМ. Со цел активно вклучување на граѓаните во процесот, достапен е анкетен прашалник со чие пополнување се дава значаен придонес во процесот на остварувањето на визијата за урбано Куманово. Вашето мислење преку пополнување на прашалниците ќе може да го искажете заклучно до 06.09.2019 година.

Анкетниот прашалник може да се пополни електронски, на веб страната на Општина Куманово на следниот  ЛИНК  или писмено во просториите на општината.

Врати се на врвот
Големина на фонт