Поделени новогодишни пакетчиња во Здружението на глуви и наглуви


Градоначалникот Зоран Дамјановски заедно со претставници од општинската администрација, денеска го посети Здружението на глуви и наглуви во Куманово. Во рамките на посетата беа поделени новогодишни пакетчиња за најмладите.