Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Поделени новогодишни пакетчиња во “Порака Наша“ и Дневниот центар за лица со посебни потреби

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски заедно со Претседателот на Советот на Општина Куманово Атина Мургашанска, поделија новогодишни пакетчиња на корисниците на двата дневни центри за лицата со посебни потреби.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт