Поделени новогодишни пакетчиња на детското одделение во кумановската болница

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски, заедно со Дедо Мраз ги посети дечињата сместени на детското одделение во Општа Болница Куманово. На околу четириесетина деца им беа подарени новогодишни пакетчиња.

Врати се на врвот