Позитивни резултати од аеросолна метода

Денеска беа презентирани резултатите од аеросолна метода што беше спроведена во определени делови  на градот, како мерка за намалување на загаденоста на воздухот. Градоначалникот Максим Димитриевски на учесниците во самиот процес на аеросолизација, им додели благодарници.

Презентацијата можете да ја погледнете на следниов  ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт