Посета на претставници од Истанбул на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во Општина Куманово беа претставници на медицинско училиште од Општина Тузла – Истанбул. Оваа е збратимено училиште на ОСТУ  „Наце Буѓони„ Куманово. Со градоначалникот Максим Димитриевски разговараа за заедничката соработка во областа на модернизација на образовниот процес во двете училишта.

 

 

 

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт