Посета на ученици на општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски беше домаќин на учениците од ООУ „Крсте Мисирков„. Од страна на Градоначалникот учениците од четврто одделение беа запознаени со работата на локланата самоуправа. Учениците преку прашања  разговараа со Градоначалникот, а на крај  му подарија лични творби.

Врати се на врвот
Големина на фонт