Посета на Швајцарската амбасадорка на Општина Куманово

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска се сретна со амбасадорот на Швајцарија во Република Македонија, Н.Е. Сибил Зутер Техада. На средбата се разговараше за работата на локалната самоуправа, досегашните заеднички проекти, како и за можната идна соработка.

Врати се на врвот
Големина на фонт