Поставени нови детски играчки во паркот во Соколана

Денеска во Соколанскиот парк беа пуштени во употреба нови детски играчки,донација на UNDP, имплементирани од невладината организација Креатор, а во соработка со Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт