Прв вечер од фестивалот „Рома Труба Фест„

На првата фестивалска вечер на „Рома Труба Фест„ која ја отвори градоначалникот Максим Димитриевски пред многубројната публика на грдскиот плоштад се претставија: „Уска Кан Кантуров од Берово, Кеми Асанов од Струмица, Ферус Мустафов од Скопје, Бојан Ристиќ од Србија, и оркестрите од Франција и Кипар, а специјален гостин беше Роберт Ферчо и Бед Бојс.

Врати се на врвот
Големина на фонт