Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес конференција на претседателот на Советот на општина Куманово

Денеска претседателот на Советот на општината Атина Мургашанска одржа прес конференција, во пресрет на следната редовна седница на Советот која ќе се одржи на 27.05.2020 (среда). Најавени беа теми и иницијативи, предизвикани од состојбата со COVID-19, на кои ќе се дискутира и решава на седницата. Се потенцираше целосното ослободување од плаќање на надоместок за престој на децата во ЈОУДГ “Ангел Шајче”-Куманово, за период од почетокот на затварањето  се до повторно отворање.

Врати се на врвот
Големина на фонт