Претставени делата од ,,Карпино 2018”

Денеска впо рамки на прославата на Ден на гард ,,11 Ноември” во НУКЦ ,,Трајко Прокопиев” беа изложени делата од ликовната колонија ,,Карпино ”. Изложбата ја отвори Градоначалникот Максим Димитриевски, а присуствуваа гости од делегациите кои се во градот, по повод празникот на градот.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт