Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Претставени ДМС системот и “Една точка за услуги” во Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски денеска оствари средба со Министерот за информатичко општество и администрација, Јетон Шаќири. Целта на средбата беше претставување на системот за дигитално управување со документи, кој овозможува навремено и квалитетно завршување на работните задачи, како подобри услуги за граѓаните. Заедно ја отворија и “Една точка за услуги”, при што беа претставени услугите, кои граѓаните можат да ги добијат од државните институции по електронски пат. 

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст