Претставен проектот „Заедно за граѓаните“


Денеска во кругот на територијалната против-пожарна единица Куманово, беше претставен проектот „Заедно за граѓаните“ кој беше реализиран од страна на Советот на Општина Куманово, во соработка со СВР Куманово, ТППЕ Куманово, Здравствен дом Куманово и Црвен Крст-Куманово.