Прогласени Најдобар полицаец и Најдобар пожарникар за 2017 година

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска ги врачи наградите за најдобар полицаец и најдобар пожарникар за 2017 година. Најдобар полицаец годинава е Звонко Деспотовски, а за најдобар пожарникар прогласен е Стефан Крстевски.

 

 

 

 

 

Врати се на врвот