Продолжуваат средбите на Градоначалникот со граѓаните

Утре, 04.01.2018 (четврток), Градоначалникот Максим Диммитриевски ќе остварува средби со граѓани, во периодот од 10 – 14 часот во просториите на Општина Куманово (главна зграда).

Врати се на врвот