Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Продолжува процесот на поставување и замена на улично осветлување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во врска со Договорот за јавно-приватно партнерство за осветлување во Куманово, преку фирмата “ИЦС Системи”-Р.Чешка со подружница во Охрид, за поставување на ново осветлување и подобрување на мрежата на јавните прометни површини со штедливи лед светилки и рефлектори со модерен систем за управување, Општинската комисија со претставници од надзорот и изведувачот излегоа на терен, извршувајќи мерења на старите и нови улични светилки на 27 улици во центарот на градот. Интензивно се работи на замена на осветлувањето, проследено со редовна контрола.

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст