Пролетен џез концерт на Филип Стевановски

Градоначалникот Максим Димитриевски, вечерва присуствуваше на џез концертот на Филип Стевановски Бенд во Занаетчиски Дом. Концертот е во организација на Општина Куманово и Фондацијата за култура и спорт. Пролетниот џез концерт е во рамките на „Куманово – Град на културата во 2019 година“.

Врати се на врвот
Големина на фонт