Пуштена во употреба нова кујна во Дом за стари лица

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска го посети Домот за страи лица „Зафир Сајто„, каде беше пуштена во употреба новата кујна за корисниците на домот. Оваа институција е една од трите во државата од ваков вид и претставува дом за сто и седумдесет луѓе. Според директор, Стојановски оваа е само почеток на проектите за реконструкција на овој дом.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт