Работен состанок на Градоначалникот Максим Димитриевски со стејчајните работници

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски оствари средба со стечајните работници од нашиот град. Разговараа за актуелните измени на Законот за материјално обезбедување на оваа категорија на граѓани, предложени од страна на Министерството за труд и социјална политика.

Врати се на врвот
Големина на фонт