Работна посета на ОКТА на Општина Куманово


Во работна посета на Општина Куманово, денеска беше менаџерскиот тим на Окта на чело со генералниот директор Јонус Геруланус. Тема на работниот состанок беше меморандумот за соработка потпишан од страна на ОКТА и локалната самоуправа.

DSC_0017

DSC_0020

DSC_0023

DSC_0025