Реакција на директорите на Културните установи за распределба на средства за проекти од страна на Министерството за култура

Денес прес конференција одржаа директорот на НУЦК „Трајко Прокопиев„ Сашо Тодоровски, Директорот на националната установа „Музеј Куманово„,Богдан Таневски и директорот на Фонадација за култура и спорт од Општина Куманово, Нино Величковски, во врска со распределбата на средствата од страна на министертво за култура, за проекти со кои аплицирале овие институции.

Врати се на врвот
Големина на фонт