Реконструкцијата на мостот на река Којнарка


Градоначалникот Дамјановски беше во посета на Долно Којнаре, каде во тек се во тек се градежните работи за реконструкција и доградба на мостот на река Којнарка. Според динамиката на работа, проектот е во завршна фаза и се очекува пуштањето во употреба на мостот да биде кон крајот на мај.