Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Реконструкција на градскиот плоштад

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Се реконструира  градскиот плоштад. Интензивно се работи на менување на  оштетените плочи, се заменуваат  ступчињата  и се врши реконструкција на скалите. Паралелно, по потреба ќе се реконструираат двата плоштада , како и фонтаните во градот. Во истата  тендерска постапка  е опфатено и замена на урбана опрема и санација на постоечки сливни решетки.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст