Средба на Градоначалникот Максим Димитриевски со претставници од невладини организации

Денеска градоначалникот Максим Димитриевски оствари средба со претставници од невладините организации од градот. На средбата се разговараше за активностите што ги има овој сектор и реализација на истите како и за пристапување на Македонија во Европската Унија и НАТО алијансата и за престојниот референдум кој ќе се одржи на триесети септември.

Врати се на врвот
Големина на фонт