Средба на Градоначалникот со претседатели на месни заедници

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски оставри средба со претседатели на месните заедници во општината. Разговараа за оспособување на просторииите на самите заедници, селектирање на проблемите и понатамошна меѓусебна соработка. Градоначалникот најави дека во наредниот период ќе ги посети сите месни заедници, за да подобро се запознае со нивното функционирање како и нивните потреби.

Врати се на врвот
Големина на фонт