Средби во Општина Куманово по повод Ден на град

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во Општина Куманово Градоначалникот Максим Димитриевски и Претседателот на Советот на Општина Куманово Атина Мургашанска на свечен прием по повод Ден на град Куманово ги пречекаа Борците од НОБ, поранешните градоначалници, поранешните претседатели на Советот на општината, началникот на СВР Куманово и полициските претставници, претставниците од АРМ, пензионираните воени и полициски старешини и воени ветерани и ТППЕ Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт