Средби на Градоначалникот по повод Ден на град

Градоначалникот Максим Димитриевски на свечен прием по повод Ден на град Куманово ги пречека Борците од НОБ, поранешните градоначалници, началникот на СВР Куманово и полициските претставници, претставниците од АРМ, пензионираните воени и полициски старешини и воени ветерани и ТППЕ Куманово. Воедно, Претседателот на Советот на Општина Куманово – Атина Мургашанска оствари средба со поранешните претседатели на советот.

Врати се на врвот
Големина на фонт