Танцов клуб ,,Мерлин” дел од Новогодишниот хепенинг

На 30.12.2017 година  (сабота) танцов клуб ,,Мерлин” од 12:00 ч. до 13:00 ч. ќе биде дел од новогодишниот хепенинг на градскиот плоштад.

Врати се на врвот