Традиционален турнир во пинг понг

Во рамките на програмаата за прослава на 11 Октомври денеска се одржа традиционален турнир во пинг понг кадетска конкуренција. Турнирот е во организација на Општински сојуз на спортови Куманово и пинг понг клуб ,,Куманово”, a со поддршка на Општина Куманово и Советот на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт