Традиционално одбележување на празникот „Св.Трифун”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска присуствуваше во ССОУ „Киро Бурназ„каде традиционално, со пригодна програма беше одбележан празникот Свети Трифун.

Врати се на врвот
Големина на фонт