Трибина за промоција на мерките од планот за економски раст во Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска беше домаќин на Вицепремиерот Кочо Анѓушев, на министерот задолжен за странски инвестиции Г-ѓа Зорица Апостолска и министерот задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија. Заедно остварија средба со претставници од бизнис секторот со кој разговараа за мерките од планот за економски раст во Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт