Учениците од Гимназија „Гоце Делчев“ ќе учествуваат на овогодинешната Гимназијада

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска се сретна со учениците од Гимназија „Гоце Делчев“, кои oд 10 до 13 мај ќе бидат учесници на Гимназијада 2018 во Тетово. На Гимназијада ќе се натпреваруваат  околу 50 ученици во машка и женска категорија и тоа: кошарака-машки, ракомет-женски, футсал-женски и во атлетика.

Врати се на врвот
Големина на фонт