Училишен прибор за деца од социаjлно загрозени семејства

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска,по повод почетокот на учебната година подели пакети со училишен прибор на деца од три социјално загрозени семејста од општина Куманово.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт