Честитка на Градоначалникот по повод празникот Рамазан Бајрам

На сите верници од исламската вероисповед им го честитам големиот муслимански верски празник Рамазан Бајрам.Ви посакувам празничните денови да ги минете во среќа, радост и добро здравје, во кругот на семејството и на најблиските. Взаемното почитување и славењето на празниците на различните верски заедници, се столб на градење на соживотот, но и пример кои треба да го следат идните генерации на наше мултиетничко Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт