Четврток приемен ден кај градоначалникот Димитриевски

Од утре (26.10.2017) градоначалникот Максим Димитриевски ќе остварува средби со граѓананите на Општина Куманово. Средбите ќе се одржуваат во просторииите на општината (главна зграда) секој четврток од 10:00 – 14:00 часот. Ги повикуваме сите заинтересирани граѓани да учествуваат во овој отворен ден, со цел да се поразговара и сменат идеи за различни теми од општественото живеење.

Врати се на врвот
Големина на фонт