Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик за самохрани родители

Одделението за социјална заштита, заштита на децата и здравствена заштита при Општина Куманово врши мапирање на самохрани родители и тоа:

-самохран родител на дете чиешто татковство не е признаено и

-самохран родител на дете со еден починат родител.

Согласно тоа, ги повикуваме граѓаните кои спаѓаат во категоријата- самохран родител и живеат на територија на општина Куманово да се јават во просториите на Општина Куманово (зграда на катастар) во соба бр. 2(два).

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст