11-ти Меѓународен Куп во спортско риболовство „11 ти Ноември 2012„

11-ти Меѓународен Куп во спортско риболовство „11 ти Ноември 2012„


Вчера на езерото „Гогомон„ се одржа 11-ти по ред меѓународен куп во спортско риболовство. Учество зедоа шеснаесет клубови од земјава, како и риболовци од Врање и Ниш. Прво место освоија риболовците од клубот „Пец-пец„од Прилеп. На второ место екипно е „Крап„ од