65 години од основањето на Здужение на пензионери на Куманово

65 години од основањето на Здужение на пензионери на Куманово


Денес 15.09.2011, во МКЦ Козјак, со почеток во 10 часот се одржа свечена седница по повод 65 години од основањето на Здужение на пензионери на Куманово, а во присуство на градоначалникот Дамјановски, претседателот на Совет на Општина Цветковски и претставници на други здруженија на пензионери. На свечената седница беа доделени дипломи и благодарници за истакнати членови и активисти на здружението.