74 vite nga beteja në Pelincë

Sot, me program rasti, është shënuar 74 Vjetori nga Beteja e Pelincës. Në përmendoren e luftëtarëve të rënë vunë kurora lulesh Sekretari i Komunës së Kumanovës dhe përfaqësues të administratës komunale.

Врати се на врвот
Големина на фонт