Aksion ekologjik për rregullim të sipërfaqeve të gjelbra

Në kuadër të projektit “Kumanova e gjelbër”, Komuna e Kumanovës, Aksionistët e Kumanovës dhe NP “Pastrimi dhe gjelbërimi”, organizuan aksionin ekologjik për rregullim të sipërfaqeve të gjelbra në l. Goce Dellçev.

Врати се на врвот
Големина на фонт