Aktivisht po punohet në zgjerimin e rrjetit të kanalizimit atmosferik dhe fekal

Vazhdojnë aktivitetet për zgjerimin e rrjetit të kanalizimit atmosferik në rr. 4 Korriku, si dhe kanalizimit fekal në Kojnare të Poshtme.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт