Акција за чистење на депонија во населбата „Перо Чичо„


Општина Куманово во соработка со Јавното претпријатие ”Чистота и зеленило”, денеска започна со акција на чистење на депонијата кај влезот во населбата Перо Чичо. На акцијата присуствување и Градоначалникот Зоран Дамјановски, заедно со директорот на  ЈП ”Чистота и зеленило” Сашо Петрушевски.