Ана Николиќ и „Дивље Јагоде„ на плоштадот во Куманово

Ана Николиќ и „Дивље Јагоде„ на плоштадот во Куманово


Во прилог можете да го погледнете видеото со целовкупната содржина и најава на програмата за одбележување на 11 Ноември