Асфалтирање на улиците во градот


Од денес започнува реконструкција на улицата „Октомвриска револуција„ делот кај Мај маркет. Од почететок на наредната недела се очекува да  се работи и на улицата „11 Октомври„ на потег од Општина Куманово до Градската Болница.