Balli i maturantëve në sheshin e qytetit

Nën organizim të Komunës së Kumanovës, Këshillit të Komunës, Fondacionit për Kulturë dhe Sport dhe Sektorit të arsimit, të premten (18.05.2018) në sheshin e qytetit, me fillim prej orës 12:00 do të mbahet balli i maturantëve. Në këtë ngjarje që mbahet në më shumë vende të Evropës, njëkohësisht vallëzojnë mbi 300 maturantë të shkollave të mesme të qytetit, me koreografi të përgatitur paraprakisht. Komuna çdo herë është në anën e të rinjëve, kurse në këtë mënyrë të rinjtë bëhen pjesë e një familje evropiane.

Врати се на врвот
Големина на фонт