“Burimi” – çerdhje e re për zhvillim të hershëm të fëmijëve

Sot në Staro Nagoriçan është hapur një kënd i ri i IPKF “Angell Shajçe” – “Burimi”. Në këtë ngjarje të pranishëm ishin Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, Ministri i punëve të brendshme, Oliver Spasovski, Ministri i punës dhe politikës sociale, Milla Carovska, Kryetari i Komunës së Staro Nagoriçanit, Zhaklina Jovanovska, Drejtoresha e IPKKF “Angell Shajçe”, Marina Aleksovska dhe Kryetarja e Këshillit të Komunës së Kumanovës, Atina Murgashanska.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт