Честитка од Градоначалникот за новата година


Почитувани,

Од свое лично име и од името на локалната самоуправа Ви посакувам пријатно и ведро расположение за време на престојните празници. Влегувањето во новата година претставува желба за нов почеток и нова енергија, нова надеж, нови успеси, но и нови предизвици кои ќе треба да се надминат. Оваа се празнични моменти исполнети со најдобри желби за здравје, спокој, оптимизам и разбирање. Моменти кога празничната атмосфера не прави, поблиски до нашите семејстава, пријатели и соработници. Среќни Новогодишни и Божиќни празници, драги мои сограѓани.