Честитка за Свети Сава од Градоначалникот


1617179_10203041997434647_844977178_o

Во мое лично име и во името на граѓаните на општина Куманово  им го честитам празникот Свети Сава на сите наши сограќани од српска националност.Им посакувам многу здравје, среќа, просперитет, благосостојба и духовен мир.  Меѓусебното разбирање и почитување на традиционалните и културните вредности, се надевам дека и натаму ќе бидат темел за нашиот соживот.